Informatieavond Reigerskant 2 oktober 2019

2 oktober jl heeft er in de Es een informatieavond plaatsgevonden omtrent het bouwproject “De Reigerskant” Belangrijk hierbij is te weten dat er ook ruimte is om onder CPO te kunnen bouwen.  Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouw-project.

Meer informatie en de presentatie op……

Zorgen en Welzijn

De presentatie van Zorg en welzijn op Loesch

Presentatie Verenigingen bij Loesch

Verkeerswerkgroep toon voorlopige bevindingen

Op 3 april gaan we weer loten voor de grote Zomerontmoeting.
De bestemming in 2020 is Põlva (Estland). Zoals gewoonlijk zal de delegatie ook dit jaar weer bestaan uit 8 personen uit Esch en omgeving, een mix van jongeren en volwassenen. Dit jaar vindt de Zomerontmoeting plaats van 18 tot en met 22 juli. Opgeven voor de loting kan tot aan de lotingsavond zelf via info@friendsofeurope.nl. Uiteraard zal voor jongeren 50% van de reiskosten worden vergoed.

Eerste bijeenkomst werkgroepen

Voorlichtingsavond Dorpsplan

Op woensdag 21 november 2018 is er onder grote belangstelling heeft PEP in samenwerking met ingenieursbureau Kragten een presentatie gegeven over de toekomst van Esch. Doel van de avond is om de Esschenaren te informeren en vooral om de wensen en meningen van onze dorpsbewoners te horen. Wát gaat er nu goed? Wat gaat er nu niet goed?

PEP ontvangt cheque